• PRAKTISK INFORMATION

  SAMTLIGA RUPPER ÄR HELT ONLINE

  En grupp innebär

  10 tillfällen

   

   

  TIPS FRÅN OSS

  Tänk på att din arbetsgivare kanske kan bidra med ekonomisk stöttning eller tid för att du ska kunna gå programmet. Läs mer här.

   

 • Tips från oss!
  Glöm inte att din arbetsgivare har ansvar för din rehabilitering. Skicka gärna länken hit till programmet till din arbetsgivare och ta reda på vad som är möjlig stöttning därifrån.
   
  Vi tar emot friskvård via ePassi och Actiway
   

  För dig som vill betala allt nu

  6 995 kr

  inkl. moms
  20% rabatt för dig som är sjukskriven, arbetslös eller student*

  DELBETALA

  För dig som vill delbetala

  1 399 kr

  uppdelat på fem delbetalningar
  20% rabatt för dig som är sjukskriven, arbetslös eller student*

  För företag

  9 900 kr

  ex moms
  Fakturan skickas direkt till din arbetsgivare
 •  20 % rabatt* för sjukskrivna, arbetslösa och studenter

 • Det finstilta

  När du anmäler dig till Rehabprogram för utmattade räknas din anmälan som bindande. Det betyder att du genom att reservera och få bekräftelse om en plats förbinder dig till att betala investeringen för programmet enligt överenskommelse (förfallodatum står i fakturan). Faktura skickas så snart anmälan är mottagen.
   
  Vi tar inte emot avanmälningar eftersom vi har små grupper och därmed begränsat antal platser, max 11 deltagare per grupp.

  När programmet är fullbokad säger vi nej till nya anmälningar och därför är det viktigt att du är medveten om att din plats är unik. När programmet är fullbokad har du möjlighet att sätta upp dig på väntelista.
   
  *Rabatten gäller vid sjukskrivning om minst 50% samt studier på minst 50%. Rabatten gäller ej vid olika event som anordnas i Rehabprogram för utmattades namn.